Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Δηλώσεις Γονέων και Κηδεμόνων για το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021




Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε, ότι για τον προγραμματισμό της επόμενης σχολικής χρονιάς 2020 - 2021 είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε και να τα αποστείλετε στο e-mail του σχολείου: mail@dim-vamvak.chan.sch.gr
  • Για όλους τους μαθητές/τριες που επιθυμούν φοίτηση στο Ολοήμερο.
Οι γονείς μαθητών/τριών που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας για τη σχολική χρονιά 2020 - 2021 είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τη Δήλωση Φοίτησης στο Ολοήμερο  (απαραίτητο). Διαβάστε εδώ τις προϋποθέσεις εγγραφής και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.
Παράλληλα να σταλούν και βεβαιώσεις εργασίας γονέων, κάρτα ανεργίας ή κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ανήκετε σε ευπαθή ομάδα. (Αυτά μπορούν να σταλούν το Σεπτέμβριο με το άνοιγμα του σχολείου) Όσοι έχουν πάνω από ένα παιδί για το Ολοήμερο να συμπληρωθεί στο ίδιο έγγραφο.
  • Για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη Γ΄ Τάξη φέτος.
Οι γονείς μαθητών/τριών που φοιτούν στη Γ΄ Τάξη του σχολείου μας το φετινό σχολικό έτος  είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένο από την/τον παιδίατρο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  και να το στείλουν με e-mail στο σχολείο ή να το φέρουν το Σεπτέμβριο που θα ανοίξει το σχολείο. Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι απολύτως απαραίτητο για τη συμμετοχή των παιδιών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
  • Για τους μαθητές/τριες της φετινής  Δ΄ Τάξης.
Οι γονείς μαθητών/τριών που φοιτούν στη Δ΄ Τάξη του σχολείου μας το φετινό σχολικό έτος,  είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν τη Δήλωση Επιλογής Β΄ Ξένης Γλώσσας .
  • Για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη ΣΤ΄ Τάξη φέτος.
Οι γονείς μαθητών/τριών που φοιτούν στη ΣΤ΄ Τάξη  και επιθυμούν αλλαγή της Β΄ ξένης Γλώσσας για το Γυμνάσιο, είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν την Αίτηση Αλλαγής της  Β Ξένης Γλώσσας εξηγώντας τους λόγους αλλαγής.

Υ.Γ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε στο τηλ: 2821095816 ή αποστείλετε e-mail στο mail@dim-vamvak.chan.sch.gr