Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός Πρόγραμμα 1ης εβδομάδας

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 14/09/2020, εν μέσω μιας ιδιαίτερης περιόδου εξελισσόμενης πανδημίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Διευθυντής του Σχολείου εύχεται υγεία, δύναμη και πρόοδο σε όλους μας. Ιδιαίτερα καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας.
Αρχικά σας ενημερώσαμε για τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορούν την έναρξη των σχολικών μονάδων. Αναμένονται πιο λεπτομερείς οδηγίες, οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου, την οποία προτρέπουμε οι γονείς/κηδεμόνες να επισκέπτονται τακτικά. 
Με αισιοδοξία, συνεργασία και αλληλεγγύη θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Τη Δευτέρα, 14-9-2020  στο σχολείο μας θα γίνει Αγιασμός. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 10:45-10:55, οι δάσκαλοι θα τα οδηγήσουν στις τάξεις για να γίνει στις 11:00 ο Αγιασμός ανά τμήμα και  θα αποχωρήσουν περίπου 11:30. 
Παρακαλούμε οι γονείς να φροντίσουν ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν μάσκα. Επίσης και όσοι γονείς παραμείνουν έξω από το σχολείο να αποφύγουν το συνωστισμό. 
Την  Τρίτη, 15-9-2020  θα λειτουργήσει 08:15-13:15 . Οι μαθητές θα κρατούν την τσάντα τους για να πάρουν τα βιβλία και ό,τι άλλο χρειαστεί.
Η μεταφορά με το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 07:15.


ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .