Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Τα ΕΚΤΑΚΙΑ ανοίγουν τα φτερά τους...!!!!!!!!


Αγαπημένα μας παιδιά της ΣΤ τάξης

Αυτές τις μέρες ανοίγετε τα φτερά σας για άλλες «χώρες» γοητευτικές, χώρες γυμνασιακές , πιο ανεξάρτητες, πιο κοντινές στην Ιθάκη που όλοι μας αναζητούμε !!!!!!

Οι τελευταίες εβδομάδες του Δημοτικού και μετά από μια καραντίνα βασανιστική, πέρασαν πολύ όμορφα, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Εκδρομές και ξεναγήσεις στην Παλιά πόλη των Χανίων, μαθήματα και δράσεις ενημέρωσης για την εφηβεία, χειροτεχνίες, δημιουργία κι εκτέλεση τραγουδιών ομαδικών, πρόβες μικρών χιουμοριστικών σκετς, μικρή παράσταση και γιορτή με λίγους θεατές (λόγω cocid-19), κατασκευή σκηνικών, θέαση ταινίας , αναπόληση στιγμών και αναμνήσεων μέσα από φωτογραφίες, τελετή απονομής απολυτηρίων και άλλα πολλά έδωσαν στο κλίμα αποχαιρετισμού των μαθητών πολλές ευχάριστες νότες.

Με τα «φτερά» λοιπόν που διαθέτετε πετάξτε τώρα μακριά ΕΚΤΑΚΙΑ μας και μην ξεχάσετε μονάχα τις οδηγίες των δασκάλων σας και το παράδειγμα των γονιών σας κι αν έρθουν καταιγίδες , μπόρες κι άνεμοι δυνατοί, να θυμάστε ότι είστε φτιαγμένα από πολύ γερά υλικά του σχολειού σας και των οικογενειών σας, που θα σας βγάλουν νικητές στις δυσκολίες, φτάνει να χετε υπομονή , θέληση και πίστη στους στόχους σας !!!!

Όπως πέρασαν τα 6 χρόνια του Δημοτικού, σαν νεράκι γάργαρο και δρόσισαν τις παιδικές μέρες σας, το ίδιο όμορφα θα έρθουν και θα περάσουν τα επόμενα 6 χρόνια, για να σας ρίξουν στο στίβο της ζωής μ’ εφόδια , αισιοδοξία και στόχους υψηλούς!!!!!

Έχετε λοιπόν τις πιο θερμές ευχές των δασκάλων σας , του Διευθυντή και της Υποδιευθύντριας, αλλά και όλου του προσωπικού του σχολείου μας !!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ !!!!!!!
                                                                                  Ο Διευθυντής 
και το προσωπικό του Σχολείου μας
Υ.Γ. Ζητάμε συγγνώμη για το χρώμα σε κάποια ματάκια στη μεγάλη φωτογραφία , αλλά έγινε για λόγους ασφαλείας.

Μερικές όμορφες στιγμές από τις τελευταίες ημέρες !!!!!