Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά !!!!!

 


Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διεύθυνση, το προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτ. Σχ. Βαμβακόπουλου, καλωσορίζουν τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά 2023-2024 και εύχονται ολόψυχα να είναι αντάξια των προσδοκιών όλων !!!!

 Έχοντας υγεία θα μπορέσουμε όλοι από κοινού ν' ανοίξουμε ακόμα μια πόρτα ελπίδας και γνώσης, προς όφελος των μαθητών του Σχολείου μας !!!! Συνεργασία, Κατανόηση, Αλληλεγγύη, Σεβασμός και Προσπάθεια στο μέτρο του καθενός-μιάς , θα ναι μερικά από τα ζητούμενα της φετινής, αλλά και κάθε χρονιάς!!!!

Ιδιαίτερο Καλωσόρισμα αξίζει στα πρωτάκια του σχολείου μας που ανοίγουν μια νέα μεγάλη σελίδα στη ζωή τους !! Να τα χαίρονται οι Γονείς και οι Κηδεμόνες τους και να τα καμαρώνουν ν' ανεξαρτητοποιούνται και να προοδεύουν μέσα στο σχολικό χώρο !!!!!!

Η εκκίνηση θα δοθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023  με τον καθιερωμένο Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου μας , στις 9:00 π.μ.

Οι μαθητές μετά το τέλος του Αγιασμού θα λάβουν οδηγίες από τη Διευθύντρια του Σχολείου μας για τις μέρες που θα ακολουθήσουν και θ'  αποχωρήσουν χωρίς να εισέλθουν στις τάξεις.