Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Βαμβα......καλάθια και Βαμβα....καρφώματα !!!!!! DREAM TEAM ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

 Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους Αγώνες Μπάσκετ "ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ" που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων στο Κλειστό Στάδιο Χανίων (ΕΑΚ) την 21η Μαρτίου 2024 !!!!

Οι ομάδες ήταν 3*3 και συμμετείχαμε με 3 βασικούς και 5 αναπληρωματικούς παίκτες (παίξανε 4 παιδιά από το Ε1 και 4 παιδιά από το Ε2). Ο χρόνος συμμετοχής στο παιχνίδι μοιράστηκε, το δυνατόν, ίσα σε όλους τους μαθητές. Τα παιχνίδια ήταν 15λεπτα και η ομάδα μας σημείωσε σε 5 αγώνες..... 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία!!!! Οι αντίπαλοι ήταν από διάφορα σχολεία των Χανίων και το κλίμα των αγώνων ήταν απόλυτα αθλητικό, προάγοντας την ευγενή άμιλλα και το "ευ αγωνίζεσθαι"!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 

 ΣΤΗΝ DREAM TEAM  

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ !!!!!

"Ευ αγωνίζεσθαι"

Οι αγώνες των μαθητών διατράνωσαν το μήνυμα της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού με τον καλύτερο τρόπο!!!!

21 ΜΑΡΤΙΟΥ
Το Μπάσκετ ενώνει!!!!

ΤΑΪΜ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ..............
"ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ"!!!!!!.....
ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ !!!!
ΤΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ  ΕΝΩΝΕΙ !!!!!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς του Δημήτρη του Μπουντρογιάννη , του Σωκράτη Αγγελάκη και του Πέτρου Μπιρμπίλη, που βοήθησαν στη μετακίνηση των μαθητών και φυσικά τους γυμναστές του σχολείου μας που υποστήριξαν όλη την προσπάθεια!!!!