Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ , ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 
ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ , ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ  !!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των μέτρων κατά της Covid-19 θα υπάρχει και φέτος διαφοροποίηση στην ώρα αποχώρησης των μαθητών και θα γίνεται ως εξής:

·     13:00-13:10  Τα τμήματα Α1, Α2 , Γ1 θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο του σχολείου (κάτω αυλή) ενώ  τα τμήματα  Β1, Β2, Γ2 από την είσοδο πάνω αυλής του σχολείου. Μαζί θα έρθουν και τα αδελφάκια τους που φοιτούν σε μεγαλύτερες τάξεις (Δ, Ε, Στ) ώστε οι γονείς να τα παραλαμβάνουν μαζί.

·     13:10-13:15  Τα τμήματα Δ1, Δ2 , Ε1, Ε2  θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο του σχολείου (κάτω αυλή)  Τα τμήματα  Στ1, Στ2 θα αποχωρούν από την είσοδο πάνω αυλής του σχολείου.

·     13:15-13:20 Θα αποχωρούν οι μαθητές του πρώτου λεωφορείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στα παρακάτω!!!!

·     Οι γονείς και οι συνοδοί των μαθητών θα πρέπει να είναι στην ώρα τους. (Παρακαλούμε να μην κατεβαίνετε από τα αυτοκίνητα και να μην περιμένετε στην είσοδο γιατί δημιουργείται συνωστισμός)

·     Η είσοδος στο σχολείο δεν επιτρέπεται. Αν χρειαστείτε κάτι μπορείτε να τηλεφωνήσετε.

·     Οι μαθητές που αποχωρούν μόνοι τους με τα πόδια και χωρίς συνοδό πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο σχετική υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

·     Φοράμε όλοι μάσκες και οι μαθητές έχουν μία ακόμα εφεδρική στην τσάντα τους σε σακουλάκι.

·     Είμαστε υπομονετικοί και κατανοούμε τυχόν καθυστέρηση.

·     Αν βρέχει όλοι οι μαθητές παραμένουν στον χώρο υποδοχής. Οι ώρες αποχώρησης  είναι ίδιες με αυτές  που αναφέραμε πριν.  Οι γονείς  λένε στον δάσκαλο εφημερίας το όνομα του μαθητή και αυτός με τη σειρά του το ανακοινώνει στο μικρόφωνο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!!!

Ενημερώνεστε συχνά από τα mail σας και το blog του σχολείου !